Exclusieve woonzorg

Uw woning onder de aandacht brengen is nog nooit zo eenvoudig geweest. U kunt uw objecten bij ons aanmelden tegen voordelige tarieven. Hoe werkt het?

Maak een account aan bij ons door op registreren te klikken. U vind deze link rechtsboven op de pagina. U krijgt van ons een mail met uw gebruikersnaam en wachtwoord. U heeft dan toegang tot uw account, denk er aan dat u uw gegevens in uw profiel zo volledig mogelijk invult zodat de bezoeker u kan bereiken via mail of telefonisch.

Wij bieden verschillende abonnementen voor het plaatsen van een object. U kunt uw object pas plaatsen wanneer u een abonnement heeft afgesloten. U kunt deze vinden op uw dashbord, of wanneer u een nieuw object wilt toevoegen.

Sluit een abonnement af die het beste overeenkomt met uw wensen. U kunt uw abonnement tussentijds ook upgraden. Om uw pakket te downgraden neemt u contact op met ons. Na ontvangst van betaling krijgt u van ons bericht en kunt u het object online plaatsen.

U kunt uw object aanmelden via uw account of door op de knop ‘nieuwe toevoegen’ te klikken. U dient ingelogd te zijn om een object toe te voegen.

Wanneer u nog geen abonnement bij ons heeft, kunt u uw object nog niet plaatsen. U krijgt een melding hiervan en wordt meteen doorgestuurd naar de pagina waar u een abonnement kunt aanschaffen. Kies het abonnement wat het beste bij u past.

Kies als eerste het soort woning, wanneer u op ‘kies soort woning’ klikt, openen alle velden die bij deze soort horen. Vul alle gegevens over het object zo compleet mogelijk in. Ook kunt u afbeeldingen toevoegen van het object, wij verzoeken u om deze afbeeldingen te optimaliseren voor web weergave voordat u ze upload.

De eerste afbeelding die u upload zal de hoofdfoto worden die op de homepagina komt te staan en als hoofdfoto bij het object. De afmetingen van de eerste afbeelding dienen ongeveer 1780 x 650 pixels te zijn.

Ook kunt u bijlagen toevoegen, als u bijvoorbeeld een pdf van het object heeft, kunt u deze hier toevoegen.

Wanneer u alle gegevens van het object heeft toegevoegd, kiest u welk pakket u wilt.

Klik hier voor een overzicht van de abonnementen.

U kunt betalen via bankoverschrijving. Maak gebruik van het betalingskenmerk zoals u ontvangt in de bevestiging.

Na plaatsing zullen wij het object beoordelen en goedkeuren. U krijgt bericht van ons wanneer uw object online is geplaatst.