Exclusievewoonzorg.nl heeft voor u de beste, kleinschalige particuliere zorginstellingen geselecteerd. Elk van deze zorginstellingen beschikt over uitstekende faciliteiten en zijn gevestigd op unieke locaties. Iedereen verdient de zorg die het beste bij haar/zijn wens aansluit. U kunt in een particuliere zorginstelling uw levensstijl van ’thuis’ behouden. Zo is de overgang niet te groot en ontvangt u de beste zorg in combinatie met persoonlijke aandacht.

 

Particuliere zorginstelling, een bewuste keuze

In een particuliere zorginstelling in de zorg en aandacht altijd gericht op een kleine groep cliënten. Dit is mogelijk door de kleinschalige opzet van een particuliere zorginstelling. De omgeving zal altijd voelen alsof u in uw eigen huis bent. U kunt uw kamer is de meeste particuliere zorginstellingen inrichten naar uw eigen smaak. Wij van Exclusievewoonzorg.nl bieden u enkel de beste particuliere zorginstellingen van Nederland. Elke particuliere zorginstelling wordt met zorg uitgekozen.  Op deze manier vindt u bij ons geen onpersoonlijke zorggebouwen of enorme verpleegafdelingen. Niet alleen de kleinschaligheid is een groot voordeel bij een particuliere zorginstelling. Veel van onze instellingen staan in een zeer mooie bosrijke omgeving en beschikken vaak over een grote tuin. Deze idyllische omgeving in combinatie met veel persoonlijke aandacht geeft vaak de doorslag bij de keuze.

 

Particuliere zorginstelling, de voordelen

 

Wanneer u kiest voor een particuliere zorginstelling dan dienen niet enkel de financiële aspecten meegewogen te worden. Ook dienst u rekening te houden met persoonlijke voorkeuren inzake de kleinschaligheid en persoonlijke aandacht van een particuliere zorginstelling. Ook is het voor veel cliënten van belang dat zij in de omgeving kunnen blijven wonen die voor hun bekend is.  Wanneer cliënten gaan dementeren dan hebben zij veel behoefte aan vaste punten in hun leven. Een verzorgingstehuis in de omgeving kan hierbij steun bieden. Daarnaast is de kleinschalige zorg van een particuliere zorginstelling voor deze groep ouderen zeer aanbevolen.

 

Particuliere zorginstellingen vergelijken bij Exclusievewoonzorg.nl

 

Door de vergrijzing is het aanbod van particuliere zorginstellingen in de laatste jaren sterk toegenomen. Veel welvarende ouderen die nu of in de toekomst op zoek gaan naar hoogstaande zorg in combinatie met persoonlijke aandacht komen steeds vaker bij een particuliere zorginstelling uit. Exclusievewoonzorg.nl biedt u een nauwkeurige selectie van zorginstellingen. Bij elke zorginstelling vind u een uitgebreide beschrijving alsmede een overzicht welke mogelijkheden en diensten aangeboden worden. Zo hebben sommige instellingen een kapsalon of is het houden van huisdieren toegestaan.