Ligging Landelijk
Locatie : Brummen
Soort Woning : Hersteloord, Vakantie en Zorg, Wonen met Zorg, Zorghotel
Algemene faciliteiten : Keuken, Woonkamer, Tuin, Bibliotheek
Zorgzwaarte pakket : ZZP1, ZZP2, ZZP3, ZZP4, ZZP5, ZZP6, ZZP7, ZZP8, ZZP9
Totaal aantal kamers : 33
Hooglaag bed : Op aanvraag
Meubilering : Ja

In het Gelderse dorp Brummen ligt het prachtige landgoed Klein Engelenburg, de eerste locatie van Domus Magnus. Op bijna vier hectare staan een klassiek landhuis – een Rijksmonument –, de bijbehorende orangerie en een tuinmanswoning, met twee recent aangebouwde vleugels. In totaal beschikt Klein Engelenburg over 33 zelfstandige woonzorgappartementen, variërend van 40 tot 85 m2.

Indeling

Wie de statige hal van het landhuis binnengaat, ervaart meteen wat Domus Magnus zo bijzonder maakt. Door glas-in-lood-ramen zijn in één oogopslag de gemeenschappelijke woonkamer, de dinerzaal en de recreatieruimte te zien. Bewoners treffen elkaar daar voor ontbijt, lunch en diner, of voor één van de vele activiteiten of concerten. In het landhuis wonen senioren die zelfstandig kunnen en willen wonen; de orangerie biedt door zijn kleinschalige opzet ruimte aan ouderen die vanwege cognitieve problemen meer hulp nodig hebben.

Ligging

Het landhuis, de orangerie, de tuinmanswoning en de twee nieuwe vleugels zijn volledig afgestemd op de behoeften van senioren. Zo is er in alle gebouwen een lift aanwezig en zijn alle drempels verwijderd. Elk appartement is voorzien van een alarminstallatie waarmee bewoners 24 uur per dag hulp kunnen inroepen. In de parktuin van het landgoed zijn prachtige wandelpaden en zitjes aangelegd. Wonen in Landgoed Klein Engelenburg is kleinschalig, huiselijk en volledig afgestemd op ieders individuele zorgbehoefte.

Extra Services
2 persoons kamers aanwezig
Aangepast toilet aanwezig
Aangepaste badkamer
Airco
Algemene parkeerplaats
Beautysalon
Bedraad internet (CAT)
Fitness
Georganiseerde activiteiten
Huisdieren
Hulphonden
Invalide parkeerplaats
Kapsalon
Lift
Manicure/pedicure
Persoonlijk alarmsysteem
Restaurant
Roomservice
Vaste telefoon aansluiting
Vaste televisie aansluiting (CAT of CAI)
Wasservice
Welness
Wifi
Woonzorgorganisatie

Ja, ik wil graag meer informatie

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function pf_number_of_rev_criteria() in /var/www/vhosts/exclusievewoonzorg.nl/webspace/httpdocs/exclusievewoonzorg.nl/wp-content/themes/pointfinder/admin/estatemanagement/includes/pages/itemdetail/review-part.php:49 Stack trace: #0 /var/www/vhosts/exclusievewoonzorg.nl/webspace/httpdocs/exclusievewoonzorg.nl/wp-includes/template.php(690): require() #1 /var/www/vhosts/exclusievewoonzorg.nl/webspace/httpdocs/exclusievewoonzorg.nl/wp-includes/template.php(647): load_template('/var/www/vhosts...', false) #2 /var/www/vhosts/exclusievewoonzorg.nl/webspace/httpdocs/exclusievewoonzorg.nl/wp-includes/general-template.php(155): locate_template(Array, true, false) #3 /var/www/vhosts/exclusievewoonzorg.nl/webspace/httpdocs/exclusievewoonzorg.nl/wp-content/themes/pointfinder-child-theme/admin/estatemanagement/includes/pages/itemdetail/itempage-content.php(1336): get_template_part('admin/estateman...', 'part') #4 /var/www/vhosts/exclusievewoonzorg.nl/webspace/httpdocs/exclusievewoonzorg.nl in /var/www/vhosts/exclusievewoonzorg.nl/webspace/httpdocs/exclusievewoonzorg.nl/wp-content/themes/pointfinder/admin/estatemanagement/includes/pages/itemdetail/review-part.php on line 49