Ligging Villa wijk
Locatie : Hilversum
Soort Woning : Hersteloord, Terminale Zorg, Vakantie en Zorg, Wonen met Zorg, Zorghotel
Algemene faciliteiten : Keuken, Woonkamer, Herenkamer, Bioscoop, Tuin, Bibliotheek, Cafe
Zorgzwaarte pakket : ZZP5, ZZP6, ZZP7, ZZP8, ZZP9
Zorgvekeraar : Achmea, CZ, Delta Loyd, DSW, ASR, Menzis, Ohra, ONVZ, Salland, Turrien & Co, VGZ, Zorg & Zekerheid, Agis, Avero Achmea, De Friesland, ENO, FBTO, Interpolis, Stad Holland, Zilveren Kruis
Aangeboden zorg : Fysiotherapie, Ergotherapie, Logopedie
Faciliteiten : Fysio, Pedicure, Kapper
Totaal aantal kamers : 10
Prive buitenterrein : Sommige kamers
Hooglaag bed : Op aanvraag
Meubilering : Ja, Op aanvraag

Locatie Benvenuta is gelegen in de lommerrijke villawijk ‘Trompenberg’ te Hilversum. Deze parkachtig aangelegde wijk met rustige lanen en monumentale villa’s grenst aan het Spandersbosch.
Architect Jan Dullaart ontwierp het pand in de krachtige, karaktervolle stijl van de Amsterdamse School. Bewoners genieten van een weelderige inrichting, waarvan zelfs het fijnste glas-in-lood is bewerkt volgens de Jugendstil. Zij kunnen ook gebruik maken van de omliggende tuin met origineel halfrond tuintheater. Benvenuta leent zich goed voor mensen met geheugenproblematiek, een heerlijke plek om te wonen. De locatie is goed te bereiken met de auto, welke in de directe omgeving vrij geparkeerd mag worden en ligt op 5 minuten afstand van het openbaar vervoer.

De ruime appartementen op de begane grond en eerste verdieping vloeien over in riante gemeenschappelijke ruimtes, waaronder een woonkamer met openhaard en vleugel. Een goedgevulde bibliotheek, een lounge en een gezellige woonkeuken completeren de indeling. Uiteraard kunnen bewoners hun privévertrekken geheel naar eigen stijl en behoefte inrichten. In de ongedwongen sfeer van de gedeelde vertrekken genieten zij onder andere van dag- en weekbladen, muziek en het gezelschap van medebewoners. Vanuit de besloten veranda’s en het gezellige terras van de woonkeuken is er toegang tot de tuin, met een zeer ruim en licht glooiend grasveld.

Extra Services
2 persoons kamers aanwezig
Aangepast toilet aanwezig
Aangepaste badkamer
Airco
Algemene parkeerplaats
Beautysalon
Bedraad internet (CAT)
Fitness
Georganiseerde activiteiten
Huisdieren
Hulphonden
Invalide parkeerplaats
Kapsalon
Lift
Manicure/pedicure
Persoonlijk alarmsysteem
Restaurant
Roomservice
Vaste telefoon aansluiting
Vaste televisie aansluiting (CAT of CAI)
Wasservice
Welness
Wifi
Woonzorgorganisatie

Ja, ik wil graag meer informatie

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function pf_number_of_rev_criteria() in /var/www/vhosts/exclusievewoonzorg.nl/webspace/httpdocs/exclusievewoonzorg.nl/wp-content/themes/pointfinder/admin/estatemanagement/includes/pages/itemdetail/review-part.php:49 Stack trace: #0 /var/www/vhosts/exclusievewoonzorg.nl/webspace/httpdocs/exclusievewoonzorg.nl/wp-includes/template.php(690): require() #1 /var/www/vhosts/exclusievewoonzorg.nl/webspace/httpdocs/exclusievewoonzorg.nl/wp-includes/template.php(647): load_template('/var/www/vhosts...', false) #2 /var/www/vhosts/exclusievewoonzorg.nl/webspace/httpdocs/exclusievewoonzorg.nl/wp-includes/general-template.php(155): locate_template(Array, true, false) #3 /var/www/vhosts/exclusievewoonzorg.nl/webspace/httpdocs/exclusievewoonzorg.nl/wp-content/themes/pointfinder-child-theme/admin/estatemanagement/includes/pages/itemdetail/itempage-content.php(1336): get_template_part('admin/estateman...', 'part') #4 /var/www/vhosts/exclusievewoonzorg.nl/webspace/httpdocs/exclusievewoonzorg.nl in /var/www/vhosts/exclusievewoonzorg.nl/webspace/httpdocs/exclusievewoonzorg.nl/wp-content/themes/pointfinder/admin/estatemanagement/includes/pages/itemdetail/review-part.php on line 49